Uw garanties als Profeno-klant

Geniet van sterke garanties

Bij Profeno heb je stevige garanties waarmee je met een gerust hart je bouw- of renovatieproject kunt aanpakken. Wij hebben jarenlang een ononderbroken kwaliteitsmanagement ingevoerd.

Als onderdeel van dit kwaliteitsprogramma zetten we ons in om onze kwaliteitsnormen voortdurend te bewaken en de betrouwbaarheid en traceerbaarheid van de implementatie van optimalisatieprocessen te waarborgen.

Dit betreft onder meer de aansturing van de installatieapparatuur, de initiële opleiding en de permanente opleiding van alle verantwoordelijken voor de installatie, alsook steekproefsgewijze controles van de installatiewerkzaamheden ter plaatse.

Ervaring ten dienste
van jouw project
 

Al meer dan 12 jaar staat het Profeno-team bekend om zijn ernst en de kwaliteit van zijn diensten in de buitenschrijnwerkmarkt. Onze adviseurs staan ​​tot jouw beschikking om jouw project te bespreken en al hun expertise in te brengen zodat het perfect beantwoordt aan jouw behoeften.

Kwaliteitscontrole in
elke fase van jouw project

Van levering van de raamprofielen tot plaatsing bij de klant, Profeno schrijnwerk wordt voortdurend onderworpen aan strenge controles. Hierdoor kunnen we garanderen dat alleen onberispelijke kwaliteitsproducten onze muren verlaten.

Een lokaal team
tot jouw dienst

Profeno is een team van meer dan 30 mensen die tot jouw dienst staan ​​in jouw regio. Onze showrooms in Jodoigne, Brussel en Anderlecht garanderen je een persoonlijke benadering en aandachtig luisteren zodat jouw project in de beste omstandigheden wordt uitgevoerd!

After-sales service beschikbaar tot jouw dienst!

Profeno garandeert jou een responsieve en beschikbare service voor, tijdens en na de verkoop. Meer dan een simpele mailbox, onze adviseurs nemen het ter harte om jou te begeleiden en in te grijpen bij de minste moeilijkheid op jouw werf.

Over Profeno

Profeno is een bedrijf met meer dan 12 jaar ervaring in de productie van op maat gemaakte ramen, deuren en garagedeuren. Het bedrijf is drie keer genomineerd voor de Trends Gazelle en is opgebouwd rond 4 assen:

    • De kwaliteit van zijn producten
    • De professionaliteit van zijn team
    • Het reactievermogen van zijn team
    • Mensgericht management

Profeno is ook gecertificeerde partners in België die het team van het bedrijf komen versterken.

Van de militaire basis tot speciale projecten, waaronder de productie van profielen voor scholen en gemeenten, Profeno is de partner die jij nodig hebt voor jouw buiten- en binnenschrijnwerkprojecten.

3 redenen om voor Profeno te kiezen.

Al meer dan 12 jaar ondersteunt Profeno zo'n 300 klanten per jaar bij de renovatie of constructie van hun raam- en deurprojecten. Het is onze wens om jou kwaliteitsproducten aan te bieden waarvan de energie en esthetische prestaties voldoen aan jouw behoeften en tegelijkertijd concurrerend blijven in prijs. Ons team van lokale raam- en deurexperts staat klaar om jouw project te bespreken.

De kwaliteit
van onze materialen

Wij werken alleen met partners waarvan de betrouwbaarheid op het gebied van isolatie, veiligheid en kwaliteit wereldwijd wordt erkend.

Concurrerende prijzen
zonder compromis

Onze prijzen zijn transparant en falen nooit op de kwaliteit van de geselecteerde materialen. We zijn toegewijd aan het bieden van een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Een lokaal en
professioneel team

Ons lokale team garandeert jou een professionele en snelle opvolging en ondersteuning na verkoop om van jouw project een succes te maken.

Rencontrez un spécialiste Profeno chez vous !

Nos spécialistes en châssis et portes se rendent gratuitement et sans engagement chez vous afin de vous conseiller au mieux sur votre projet.

Même après les heures de bureau, nous nous ferons un plaisir de découvrir votre projet et de vous proposer le produit qui y correspondra le plus !

FR - Page - Demander une offre