Ontdek enkele op maat gemaakte realisaties

Doe inspiratie op voor jouw project

Een van de essentiële aspecten bij het renoveren van jouw huis of het bouwen van jouw droomhuis, is weten hoe je de inspiratie kunt vinden die van dit project een origineel project maakt dat op jou lijkt.

Met meer dan 300 bouwwerven per jaar is Profeno trots tientallen foto’s te kunnen presenteren van bouwwerven die de afgelopen jaren zijn gerealiseerd. Een uitstekende manier om de kwaliteit van onze prestaties te ontdekken, maar ook om jou te inspireren.

Ramen op maat

Deuren op maat

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Elk project is anders. Onze Profeno-adviseurs nemen graag contact met je op om de verschillende aspecten van je project te bespreken, zodat het perfect aansluit bij je behoeften en wensen.

Zodra dit eerste contact is gemaakt, kunnen we tijdens een afspraak bij jou thuis of in een van onze showrooms alle aspecten van je renovatie- of bouwproject bespreken. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via ons formulier.

NL - Demander de devis simplifié

Schuifdeuren

Garage deuren

Rencontrez un spécialiste Profeno chez vous !

Nos spécialistes en châssis et portes se rendent gratuitement et sans engagement chez vous afin de vous conseiller au mieux sur votre projet.

Même après les heures de bureau, nous nous ferons un plaisir de découvrir votre projet et de vous proposer le produit qui y correspondra le plus !

FR - Page - Demander une offre