Aluminium deuren
Modern, onderhoudsvriendelijk
en robuust

Waarom een aluminium deur kiezen?

Prijs

★★

Veiligheid

★★★

Onderhoud

★★

Stijl

★★

De Profeno aluminium deur biedt vele voordelen. We zullen ons vooral de moderne uitstraling van een aluminium deur herinneren, maar ook de zeer hoge mate van veiligheid.

Naast zijn uiterlijk zal de aluminium deur iedereen aanspreken die op zoek is naar een kwaliteitsmateriaal dat niet vervormt na verloop van tijd en zeer weinig onderhoud vereist.

Ten slotte verkrijg je een uitstekend isolatieniveau door voor dit type deur te kiezen.

3 redenen om voor Profeno te kiezen.

Al meer dan 12 jaar ondersteunt Profeno zo’n 300 klanten per jaar bij de renovatie of constructie van hun raam- en deurprojecten. Het is onze wens om jou kwaliteitsproducten aan te bieden waarvan de energie en esthetische prestaties voldoen aan jouw behoeften en tegelijkertijd concurrerend blijven in prijs. Ons team van lokale raam- en deurexperts staat klaar om jouw project te bespreken.

De kwaliteit
van onze materialen

Wij werken alleen met partners waarvan de betrouwbaarheid op het gebied van isolatie, veiligheid en kwaliteit wereldwijd wordt erkend.

Concurrerende prijzen
zonder compromis

Onze prijzen zijn transparant en falen nooit op de kwaliteit van de geselecteerde materialen. We zijn toegewijd aan het bieden van een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Een lokaal en
professioneel team

Ons lokale team garandeert jou een professionele en snelle opvolging en ondersteuning na verkoop om van jouw project een succes te maken.