Sectionale garagedeuren

Waarom kiezen voor een
sectionale garagedeur?

Prijs

★★★★★

Isolatie

★★★★★

Veiligheid

★★★★★

Ruimte

★★★☆☆

Het openingsmechanisme laat de maximale ruimte over om de auto in de garage of voor de deur te kunnen parkeren. De afwerkingsmogelijkheden zijn bijna onbeperkt en maken het creëren van innovatieve en unieke oplossingen mogelijk.

Sectionale garagedeuren passen zich aan verschillende soorten garages en verschillende openingsbreedtes aan – zelfs garages voor twee auto’s.

De hoge kwaliteit van de constructie garandeert gebruikers comfort, veiligheid en gebruiksgemak en profiteert van een uitstekende thermische isolatie.

Daarnaast heb je de keuze uit meer dan 200 RAL-kleuren, een ruime keuze aan decors en meerdere soorten oppervlaktes!

Demandez une offre sans engagement

Chaque projet est différent. Pour qu'il corresponde parfaitement à vos besoins et à vos envies, nos conseillers Profeno se feront un plaisir de vous recontacter afin de discuter des différents aspects de celui-ci.

Une fois ce premier contact établi, une rencontre chez vous ou dans un de nos showrooms permettra de couvrir l'ensemble des aspects de votre projet de rénovation ou de construction. Demandez dès maintenant une offre sans engagement via notre formulaire.

FR - Demander de devis simplifié

3 redenen om voor Profeno te kiezen.

Al meer dan 12 jaar ondersteunt Profeno zo’n 300 klanten per jaar bij de renovatie of constructie van hun raam- en deurprojecten. Het is onze wens om jou kwaliteitsproducten aan te bieden waarvan de energie en esthetische prestaties voldoen aan jouw behoeften en tegelijkertijd concurrerend blijven in prijs. Ons team van lokale raam- en deurexperts staat klaar om jouw project te bespreken.

De kwaliteit
van onze materialen

Wij werken alleen met partners waarvan de betrouwbaarheid op het gebied van isolatie, veiligheid en kwaliteit wereldwijd wordt erkend.

Concurrerende prijzen
zonder compromis

Onze prijzen zijn transparant en falen nooit op de kwaliteit van de geselecteerde materialen. We zijn toegewijd aan het bieden van een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Een lokaal en
professioneel team

Ons lokale team garandeert jou een professionele en snelle opvolging en ondersteuning na verkoop om van jouw project een succes te maken.