Ramen op maat
in PVC, hout en aluminium

Onze ramen op maat

Het kiezen van het type ramen dat perfect beantwoordt aan de noden van jouw project is niet altijd gemakkelijk. Ontdek de voor- en nadelen van de verschillende materialen waaruit een raam bestaat en krijg een eerste idee van wat het beste bij jouw project past. Onze adviseurs ontmoeten jou graag om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij jouw definitieve keuze.

PVC ramen

Prijs

★★★★★

Isolatie

★★★★☆

Veiligheid

★★★★☆

Onderhoud

★★★★★

Houten ramen

Profeno-chassis-et-fenetre-bois
Prijs

★★★☆☆

Isolatie

★★★★☆

Veiligheid

★★★★☆

Onderhoud

★★★☆☆

Aluminium ramen

Profeno chassis aluminium
Prijs

★★★★☆

Isolatie

★★★★☆

Veiligheid

★★★★★

Onderhoud

★★★★☆

Enkele elementen om rekening mee te houden bij het kiezen van de juiste ramen

Het kiezen van jouw ramen is een belangrijke stap in de renovatie of bouw van jouw huis. Elk aspect hiervan kan een belangrijke impact hebben op elementen zoals de isolatie van het gebouw, zowel op het vlak van verwarming als geluid, op esthetiek maar ook op onderhoud op min of meer lange termijn. Onze Profeno-adviseurs zijn beschikbaar om elk aspect van jouw project te bespreken, zodat het het beste aansluit bij jouw behoeften en wensen.

De keuze van materialen

Voor jouw ramen is het mogelijk om te kiezen uit verschillende materialen. Bij Profeno bieden we houten, pvc of aluminium ramen aan.

Elk materiaal heeft zijn eigen bijzonderheden en kan voldoen aan een specifieke behoefte in jouw huis.

 

Hun isolerende kwaliteit

Tegenwoordig is het niet meer mogelijk om renovaties of constructies uit te voeren die geen rekening houden met het isolerende aspect van een materiaal.

Elk van onze pvc-, houten of aluminium ramen heeft specifieke isolerende eigenschappen.

Hun esthetiek

Jouw huis heeft zijn karakter en de deuren en ramen zijn er onlosmakelijk mee verbonden.

Ons brede assortiment op maat gemaakte ramen stelt jou in staat om aan elk type behoefte te voldoen, zodat de esthetiek van jouw gebouw consistent en in lijn met jouw wensen blijft.

Hun niveau van veiligheid

De ramen zijn het bevoorrechte toegangspunt om jouw huis binnen te komen. Het kwaliteitsniveau dat ze hebben ,is daarom essentieel om jou op lange termijn maximale veiligheid te garanderen.

Onze adviseurs helpen jou graag de kwaliteit en werking van onze ramen te ontdekken.

Hun fabrikant

Er zijn veel raamfabrikanten over de hele wereld. Bij Profeno doen we geen concessies op de kwaliteit van onze producten!

We zijn immers al meer dan 12 jaar partner van grote merken zoals Shüco om jou de beste kwaliteit voor jouw ramen te garanderen.

Het onderhoud dat
ze nodig hebben

Om het er als nieuw uit te laten zien, hebben sommige materialen meer onderhoud nodig dan andere. Het is belangrijk om dit met jouw Profeno adviseur te bespreken.

Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat houten ramen elke 5 jaar speciale onderhoud nodig hebben, terwijl een aluminium raam minder beperkend is.

Ontdek onze realisaties

profeno portes en bois et chassis en pvc

Profeno, dat is meer dan 300 projecten per jaar uitgevoerd door een lokaal en gepassioneerd team.

Ontdek enkele van onze projecten op het gebied van deuren, schuifwanden en ramen op maat om jou te inspireren voor jouw bouw- of renovatieproject.

Rencontrez un spécialiste Profeno chez vous !

Nos spécialistes en châssis et portes se rendent gratuitement et sans engagement chez vous afin de vous conseiller au mieux sur votre projet.

Même après les heures de bureau, nous nous ferons un plaisir de découvrir votre projet et de vous proposer le produit qui y correspondra le plus !

FR - Page - Demander une offre