Smeedijzeren binnendeuren
Moderniteit & helderheid

Moderne uitstraling

in harmonie met de tijd

Veiligheidsglas

voor jouw kinderen / jezelf

Op maat gemaakt

volgens jouw behoeften

Bedorven in de massa

kleurbehoud

Porte en fer forgé

Licht, modern en veilig

De smeedijzeren deur is een karakteristiek element van veel nieuwbouwen of renovaties die een moderne uitstraling zoeken en tegelijkertijd helderheid en een scheidingswand combineren. Dit element wordt zeer gewaardeerd door architecten en interieurontwerpers en gaat veel verder dan zijn praktische kwaliteiten.

Of het nu voor kantoren of in jouw interieur is, zullen onze smeedijzeren deuren je verleiden met hun hoge kwaliteitsniveau en de vele keuzemogelijkheden zodat ze perfect passen in jouw project.

We zijn zeer alert op de kwaliteit van onze producten die we op maat maken. Hun effen kleur zorgt ervoor dat ze hun nieuwe uiterlijk behouden en hun veilige beglazing bieden je een compromisloos niveau van veiligheid.

Om je de beste productervaring te garanderen, omringt Profeno ArtiSteel zich met de beste bedrijven voor de vervaardiging van zijn smeedijzeren binnendeuren. ArtiSteel vervaardigt state-of-the-art stalen en glazen deuren. De profielen van 20 mm maken de constructie van lichte, moderne en veilige constructies mogelijk.
Porte en fer forgé

Légère, moderne et sécurisée

La porte en fer forgé est un élément caractéristique de nombreuses nouvelles constructions ou rénovations qui recherchent un aspect moderne tout en alliant luminosité et cloison de séparation. Très appréciées des architectes et décorateurs d’intérieur, cet élément dépasse largement ses seules qualités pratiques.

Que ce soit pour des bureaux ou dans votre intérieur, nos portes en fer forgé seront vous séduire par leur haut niveau de qualité et les nombreux choix possibles afin qu’elles s’intègrent parfaitement à votre projet.

Nous sommes extrêmement attentifs à la qualité de nos produits que nous réalisons sur mesure. Leur teinte, réalisée dans la masse, vous garantira de garder leur aspect neuf et leur vitrage sécurisé vous offrira un niveau de sécurité sans compromis.

Pour vous garantir la meilleure expérience produit, Profeno ArtiSteel s’entoure des meilleures entreprises pour la fabrication de ses portes intérieures en fer forgé. ArtiSteel fabrique des portes en acier et en verre à la pointe de la technologie. Les profils de 20 mm permettent la construction de structures légères, modernes et sécurisées.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Elk project is anders. Onze Profeno-adviseurs nemen graag contact met je op om de verschillende aspecten van je project te bespreken, zodat het perfect aansluit bij je behoeften en wensen.

Zodra dit eerste contact is gemaakt, kunnen we tijdens een afspraak bij jou thuis of in een van onze showrooms alle aspecten van je renovatie- of bouwproject bespreken. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via ons formulier.

NL - Demander de devis simplifié

Kies voor duurzaamheid
en geef lichtheid niet op

De vorm van onze profielen is speciaal ontworpen in de hoogste kwaliteit verzinkt staal, met een wand van twee millimeter van een stalen profiel. Dit ontwerp stelt ons in staat om uitzonderlijk dunne deurkozijnen te maken zonder in te boeten aan duurzaamheid gedurende vele decennia.

Laat het ArtiSteel-assortiment je interieur verfraaien

ArtiSteel deuren passen perfect in moderne interieurs. Ze geven karakter aan interieurs en worden gekenmerkt door een minimalisme dat jouw woonkamer of kantoor zal verfraaien.

Laat licht en ruimte in jouw kamers binnenkomen

Heb je kamers waarin je de ruimte niet wilt verkleinen en hun helderheid behouden? Misschien heb je plaatsen zonder ramen of een kantoor met een beperkte verlichting? De deuren van ArtiSteel behouden de sfeer van een lichte ruimte terwijl ze hun lichte en natuurlijke uitstraling behouden.

Geniet van een hoogwaardige
lak die niet verslechtert

ArtiSteel deuren zijn gecoat met de hoogste kwaliteit verf. Een diepe matte coating verbetert de kwaliteit van jouw deur. De microstructuur van de verf verspreidt het licht gelijkmatig en geeft de deur een edele en kwalitatieve uitstraling. De poedercoatmethode geeft je lak een structuur die lang meegaat.

Veiligheid in een strak design

De speciaal ontworpen vorm van de profielen zorgt voor een duurzame en zeer resistente constructie. De innovatieve bevestiging van onze glazen en hun kwaliteit van gelaagd veiligheidsglas (SVG) geeft ze een grote weerstand tijdens het gebruik.

Kies de indeling die bij je past.

De combinatie die bij jouw wensen past

Ons doel ? Jou voorzien van de smeedijzeren binnendeur die perfect beantwoordt aan jouw wensen. En dat gaat door de mogelijkheid tot veel keuzes, zowel qua indeling, kleuren als grepen.

Om perfect in jouw decoratie te passen, biedt ArtiSteel vele composities voor jouw smeedijzeren deur. Of je nu een deur voornamelijk in glas wilt of met plaatsen in massief staalplaat, wij maken jouw deuren zoals jij ze zich voorstelt.

Kies de kleur naar jouw smaak.

Onze ArtiSteel smeedijzeren deuren worden op maat gemaakt naar jouw behoeften maar ook naar jouw wensen. Perfect in harmonie zijn met jouw interieur vraagt ​​om een ​​gevarieerde kleurkeuze. Ons assortiment van verschillende RAL-kleuren zal perfect aan jouw behoeften voldoen en van jouw deur een stuk maken dat jouw interieur zal sublimeren.

Kies de handgreep die bij je past.

Een loft-stijl of traditionele deurklink? Of misschien een stalen leuning? Jij kiest! Met ons brede assortiment handgrepen kan je jouw smeedijzeren binnendeur perfect afstemmen op de rest van jouw decoratie en op de handgrepen van jouw ander binnenschrijnwerk.

BendSteel handgreep zonder cilinder

BendSteel handgreep met cilinder

LoftSteel handgreep zonder cilinder

TubSteel handgreep zonder cilinder

Stainless handgreep zonder cilinder

Stainless handgreep met cilinder

SquareSteel handgreep zonder cilinder

SquareSteel handgreep met cilinder

ClassicSteel handgreep met cilinder

UpSteel trekgreep 20

ThinSteel trekgreep 25

RodSteel trekgreep 30

ThinSteel trekgreep 50

3 redenen om voor Profeno te kiezen.

Al meer dan 12 jaar ondersteunt Profeno zo’n 300 klanten per jaar bij de renovatie of constructie van hun raam- en deurprojecten. Het is onze wens om jou kwaliteitsproducten aan te bieden waarvan de energie en esthetische prestaties voldoen aan jouw behoeften en tegelijkertijd concurrerend blijven in prijs. Ons team van lokale raam- en deurexperts staat klaar om jouw project te bespreken.

De kwaliteit
van onze materialen

Wij werken alleen met partners waarvan de betrouwbaarheid op het gebied van isolatie, veiligheid en kwaliteit wereldwijd wordt erkend.

Concurrerende prijzen
zonder compromis

Onze prijzen zijn transparant en falen nooit op de kwaliteit van de geselecteerde materialen. We zijn toegewijd aan het bieden van een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Een lokaal en
professioneel team

Ons lokale team garandeert jou een professionele en snelle opvolging en ondersteuning na verkoop om van jouw project een succes te maken.