Houten ramen op maat
Natuurlijke elegantie

Waarom houten ramen kiezen?

Prijs

★★★☆☆

Isolatie

★★★★☆

Veiligheid

★★★★☆

Onderhoud

★★★☆☆

Met een onvergelijkbare warmte blijft dit edele materiaal zijn volgelingen verleiden en puristen tevreden stellen. Zeer modulair , aanpasbaar in alle situaties, geverfd of getint volgens uw smaak, hout blijft een essentieel materiaal.

Dit product combineert elegantie met belangrijke isolerende eigenschappen. Aangeboden in klassieke vorm, kan jij het aanpassen aan jouw wensen en jouw behoeften; deze keuze biedt jou meerdere mogelijkheden.

Houd er rekening mee dat hout wat onderhoud nodig heeft om al zijn pracht te behouden en jou een lange levensduur te garanderen. Onze Profeno-specialisten kunnen je adviseren hoe je deze high-end raam het beste kunt onderhouden.

Enkele realisaties van houten ramen

Kenmerken van onze houten ramen

  • Raamprofiel variërend van 70 tot 120 mm, afhankelijk van uw thermische behoeften

  • 2 standaard perifere isolatieafdichtingen

  • Verschillende houtsoorten beschikbaar

  • Gelijmde gelamineerde constructie voor stabiliteit

  • Alle RAL-kleuren en tinten beschikbaar

  • Winkhauss Activpilot-hardware, met verstelbare compressierollen, anti-mishandeling en microventilatie

  • Beglazing mogelijk tot 0,5W/m2K en verschillende diktes afhankelijk van het gekozen profiel

  • Standaard tussenlaag Swissspacer beglazing 

Toebehoren en opties
voor jouw houten ramen

Beglazing

Of ze nu thermisch, dubbel of driedubbel zijn, ze beschermen je tegen lawaai en inbraak. Profeno leidt je door een brede keuze aan helder of bedrukt glas

Kruishouten

Toegepast op jouw beglazing of erin verwerkt voor jouw gemak van onderhoud, zullen de vormen en afmetingen je toelaten om jouw ramen te kleden in een look die bij jou past.

Rolluiken

Voor jouw privacy, jouw veiligheid of een behoefte aan duisternis, kunnen onze rolluiken, elektrisch of handmatig, worden aangebracht op jouw gevel of verborgen in jouw metselwerk.

Handgrepen

Functioneel of verfijnd, gelakt of ruw, design of tijdloos, wij vinden wat jij mooi vindt.

Rustieke stijl

Kom onze rustieke raamprofielen bewonderen. Verfijning vereist niet meer onderhoud . Bewaar jouw vrije tijd voor jouw hobby’s en houd jouw ramen in onberispelijke staat

Aluminium strook

Op hout of PVC zal deze oplossing het onderhoud vergemakkelijken en jou een betere isolatie geven, zonder kleurbeperkingen.

Screens

Om jouw huis koel te houden (buiten geplaatst) of om je de gewenste duisternis en privacy te brengen (binnen geplaatst), kan je met onze grote selectie doeken jouw huis op een harmonieuze manier aankleden.

Beluchters

Normen die moeten worden gerespecteerd, kamers die moeten worden geventileerd, Profeno kan zijn ramen uitrusten met beluchters van de grootste merken die op de markt verkrijgbaar zijn.

 

Muggengaas

Vast, glijdend, zowel voor jouw deuren als voor jouw ramen, Profeno biedt je de juiste oplossing om je geen zorgen meer te maken over insecten, en dat alles, in de kleur van jouw keuze.

3 redenen om voor Profeno te kiezen.

Al meer dan 12 jaar ondersteunt Profeno zo’n 300 klanten per jaar bij de renovatie of constructie van hun raam- en deurprojecten. Het is onze wens om jou kwaliteitsproducten aan te bieden waarvan de energie en esthetische prestaties voldoen aan jouw behoeften en tegelijkertijd concurrerend blijven in prijs. Ons team van lokale raam- en deurexperts staat klaar om jouw project te bespreken.

De kwaliteit
van onze materialen

Wij werken alleen met partners waarvan de betrouwbaarheid op het gebied van isolatie, veiligheid en kwaliteit wereldwijd wordt erkend.

Concurrerende prijzen
zonder compromis

Onze prijzen zijn transparant en falen nooit op de kwaliteit van de geselecteerde materialen. We zijn toegewijd aan het bieden van een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Een lokaal en
professioneel team

Ons lokale team garandeert jou een professionele en snelle opvolging en ondersteuning na verkoop om van jouw project een succes te maken.

Ontmoet een Profeno specialist bij jou thuis!

Onze raam- en deurspecialisten komen gratis en vrijblijvend bij jou thuis om jou te adviseren over jouw project.

Ook na de kantooruren ontdekken wij graag jouw project en bieden wij jou het product aan dat het beste bij jou past!

OLD - FR - Bloc CTA - Rencontrer un spécialiste