Jouw lokale partner voor jouw buitenschrijnwerk

Al meer dan 12 jaar bekleedt Profeno jouw deuren en ramen met kwaliteitsmaterialen, waarbij veiligheid, isolatie en esthetiek worden gecombineerd met respect voor jouw budget.

Nieuw bij Profeno! Ontdek onze smeedijzeren binnendeuren op maat. Meer info

Icone chassis Profeno

Ramen

PVC   |   Hout   |   Aluminium

Icone coulissants Profeno

Schuiframen

PVC   |   Hout   |   Aluminium

Icone portes Profeno

Deuren

PVC   |   Hout   |   Aluminium

Icone portes de garage Profeno

Garagedeuren

Sectionaal | Oprolbaar

Nieuw !
Smeedijzeren binnendeuren
op maat.

Ontdek onze op maat gemaakte smeedijzeren binnendeuren en breng een modern tintje aan jouw renovatie of verbouwing. Ze zijn het perfecte compromis om verschillende woonkamers  in jouw huis van elkaar te scheiden met behoud van een lichte en heldere uitstraling. Vraag nu meer informatie aan onze specialisten!

All-inclusive prijs

levering & installatie

+300 werven

elk jaar

+ 12 jaar expertise

in buitenschrijnwerk

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Elk project is anders. Onze Profeno-adviseurs nemen graag contact met je op om de verschillende aspecten van je project te bespreken, zodat het perfect aansluit bij je behoeften en wensen.

Zodra dit eerste contact is gemaakt, kunnen we tijdens een afspraak bij jou thuis of in een van onze showrooms alle aspecten van je renovatie- of bouwproject bespreken. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via ons formulier.

NL - Demander de devis simplifié

Ontdek onze realisaties

profeno portes en bois et chassis en pvc

Profeno, dat is meer dan 300 projecten per jaar uitgevoerd door een lokaal en gepassioneerd team.

Ontdek enkele van onze projecten op het gebied van deuren, schuifwanden en ramen op maat om jou te inspireren voor jouw bouw- of renovatieproject.

Een lokale partner voor de realisatie van jouw buitenschrijnwerkprojecten.

PROFENO JODOIGNE

Adres
Rue des Trois Fontaines, 30
1370 Jodoigne
Tél : 010/87 14 81

Openingsuren
Van maandag tot vrijdag
08:30 – 12:30 en 13:00 – 17:30

Zaterdag op afspraak

Profeno Evere

Adres
Leuvensesteenweg 885
1140 Evere
Tél : 02/705.45.42

Openingsuren
Van maandag tot zaterdag
Op afspraak

Profeno Machelen

Adres
Rittwegerlaan, 50 (Unit 29)
1830 Machelen
Tél : 0491/52 53 82

Openingsuren
Van maandag tot zaterdag
Op afspraak

 

3 redenen om voor Profeno te kiezen.

Al meer dan 12 jaar ondersteunt Profeno zo'n 300 klanten per jaar bij de renovatie of constructie van hun raam- en deurprojecten. Het is onze wens om jou kwaliteitsproducten aan te bieden waarvan de energie en esthetische prestaties voldoen aan jouw behoeften en tegelijkertijd concurrerend blijven in prijs. Ons team van lokale raam- en deurexperts staat klaar om jouw project te bespreken.

De kwaliteit
van onze materialen

Wij werken alleen met partners waarvan de betrouwbaarheid op het gebied van isolatie, veiligheid en kwaliteit wereldwijd wordt erkend.

Concurrerende prijzen
zonder compromis

Onze prijzen zijn transparant en falen nooit op de kwaliteit van de geselecteerde materialen. We zijn toegewijd aan het bieden van een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Een lokaal en
professioneel team

Ons lokale team garandeert jou een professionele en snelle opvolging en ondersteuning na verkoop om van jouw project een succes te maken.

De stappen van een
project bij Profeno

Jouw project is in goede handen.

Bij Profeno zorgen we ervoor dat elk project nauwkeurig wordt geanalyseerd om het alle professionaliteit te geven die het verdient.

Onze raam- en deuradviseurs staan ​​tot jouw beschikking om elk aspect van een project uit te leggen en jou zo een beter overzicht te geven van de verschillende stappen!

Aarzel niet om vrijblijvend een afspraak te maken via één van onze formulieren of om ons te bezoeken in één van onze showrooms om ons jouw project te vertellen!

Etapes d'un projet Profeno

Rencontrez un spécialiste Profeno chez vous !

Nos spécialistes en châssis et portes se rendent gratuitement et sans engagement chez vous afin de vous conseiller au mieux sur votre projet.

Même après les heures de bureau, nous nous ferons un plaisir de découvrir votre projet et de vous proposer le produit qui y correspondra le plus !

FR - Page - Demander une offre